Objav Svoju Silu 2021. Bolo to veľkolepé!

To, čo sme spoločne vytvorili počas  troch dní tréningu Objav Svoju Silu sa nedá vyjadriť slovami! Boli ste pri tom? Prišli ste? Fenomenálny zážitok! Tú energiu budem cítiť ešte veľmi dlho. Verím, že aj vy.

V minulosti sme mohli zažívať spoločné stretnutia na veľkých tréningoch niekoľkokrát do roka. Vlani sa všetko zmenilo. Zrazu sme boli nútení izolovať sa. Okrem leta, kedy sa opatrenia čiastočne uvoľňujú, nebolo možné organizovať spoločenské podujatia naživo. Viem, toto obdobie predstavuje výzvu pre nejedného z nás. Vďaka nemu sa však stávame silnejší a odolnejší. Hľadáme nové spôsoby a cesty ako byť šťastní, úspešní a žiť naplnený život, aj napriek nepriaznivej situácii.

Pre náš team to znamenalo preniesť spoločné stretnutia do virtuálneho sveta. Pred necelým rokom sme po prvý krát v histórii spustili originálny interaktívny tréning Virutal.

Flexibilne reagujeme a prispôsobujeme sa situácii. Preto sa tohtoročné Objav Svoju Silu po prvý krát dialo Virtu-Live. Tí, ktorí nemohli byť prítomní osobne, nech už mali akýkoľvek dôvod, si užívali tréning prostredníctvom digitálnych technológii. Vyše 200 účastníkov bolo spolu s nami online. Meditovali, odpúšťali, uzavreli svoju minulosť, prekonávali svoje obavy a strachy, stanovili si ciele a teraz kráčajú k svojej šťastnej budúcnosti.

Približne 500 ľudí prišlo a užili si tréning naživo. Odchádzali plní entuziazmu, posilnení a odhodlaní zdolať akúkoľvek prekážku, ktorú im život postaví do cesty. Spätné väzby a referencie účastníkov hovoria za všetko.

referencie OSS

Niektorí boli na tréningu po prvý krát, iní ho absolvujú pravidelne každý rok. Pretože vždy zažijú niečo iné. Iné vhľady, iné uvedomenia, zakaždým rezonuje s ich vnútrom iná téma. Je to tým, ako sa z roka na rok posúvajú.

K jedinečnej atmosfére prispievajú aj naši pozvaní hostia. Tento rok obohatili program veľmi zaujímavé osobnosti. Mnohých prekvapil Jaro Slávik a jeho postoj k životu, iní si užili hudobné vystúpenia Saxany Sapientovej aj jej úchvatnej hry na saxafón, či sametový hlas speváčky Natálie Hatalovej. Úsmev na tvári nám vyčarila detská herecká hviezda Tobias Kráľ. A Igor Kmeťo spolu s Kmeťoband roztancovali dokonca aj personál hotelu. Ich pozitívna energia a veselá nálada zdvihla zo stoličky a rozhýbala každého, či už bol s nami naživo alebo doma pri počítači.

Plný neopakovateľných a úžasných momentov, silných emócii, sĺz uvoľnenia a odpustenia ale aj radosti. Množstvo úsmevov a objatí, odvážnych rozhodnutí prekonať svoje strachy a limity. Nové priateľstvá a známosti, vzájomná podpora a motivácia. Aj toto je tréning Objav Svoju Silu.

Spoločne vytvárame podporné prostredie nielen pre nás, ale aj pre všetkých v našom okolí. Ako bolo povedané na záver tretieho dňa, tma je len nedostatkom svetla. Každý kto počas tréningu zapálil svoju vnútornú iskru a nechal ju rozhorieť v plameň, šíri toto teplo a svetlo nádeje ďalej. A to je v dnešnej dobe to najdôležitejšie. Toto je sila ktorá dokáže prekonať čokoľvek. Akúkoľvek dobu, nepriazeň osudu či prekážku. Toto je sila vďaka ktorej sme tu. Je v každom z nás.

Objavte Svoju Silu aj vy. Už teraz môžete spraviť rozhodnutie zúčastniť sa neopakovateľného tréningu OSS 2022. Predpredaj vstupeniek je spustený. Je to tá najvýhodnejšia a najlepšia možnosť ako si zabezpečiť účasť na tejto akcii. Mnohí ju už využili a nevedia sa dočkať toho, čo zažijú budúci rok.

Pridáš sa aj ty? Máš odvahu Objaviť Svoju Silu?

Predpredaj vstupeniek na Budúci ročník zahájený!

Tu si rezervujete svoje miesto na tréningu!

Prihlásiť sa k odberu novinek

© 2021 Akadémia Andyho Winsona, so sídlom Ľubochnianska 4, 831 04 Bratislava, IČO: 50540335, email: akademia@andywinson.com, tel: +421 908 777 808
Všeobecné obchodné podmienky | Zásady spracúvania osobných údajov | Formulár na odstúpenie od zmluvy