prosperujte
vo všetkých oblastiach života

Získajte viac energie, objavte svoje poslanie, odomknite vnútorný potenciál, nakopnite podnikanie, zlepšite svoje vzťahy či finančnú situáciu alebo zdokonaľte svoje profesionálne zručnosti.
Vyberte si z tréningov zameraných na oblasť, v ktorej pociťujete potrebu okamžitého zlepšenia.

Šťastie

Viera
Úspech
Láska
Charakter
Poslanie
Prepojenie
Spiritualita

Zdravie

Energia
Duša
Motivácia
Kondícia
Telo
Zlozvyky
Jedlo

Vzťahy

Komunikácia
Láska
Partnerstvo
Rodina
Výchova
Práca

Peniaze

Bohatstvo
Kariéra
Úspech
Lídrovstvo
Biznis
Predaj
Rétorika
Pasívny príjem

tréningy pre všetky oblasti života

1 deň

Najlepší Rok Môjho Života

Zamiluj sa do každej minúty svojho života! Nakopávač roka!

Dodržte svoje záväzky a dotiahnite novoročné predsavzatia konečne do úspešného konca. Zaraďte do života návyky a rituály, ktorí vás podržia aj v tých najťažších časoch a už nikdy sa nevrátite do starých koľají.

Jednodňový intenzívny tréning, vďaka ktorému si systematicky začnete plniť svoje ciele a spravíte z Nového Roka štart pre váš výnimočný život.
2 dni

10X Energy

Získaj 10x viac energie, vytúženú postavu a zbav sa svojich zlozvykov

Zvýšte svoj výkon, staňte sa produktívnejším, zažite prílev vitality a desaťnásobný nárast energie. Prevezmite kontrolu nad svojím telom a zlozvykmi a vybudujte si odolnosť voči stresu a pevnejšie zdravie.

48 hodín, počas ktorých sa zoznámite s nástrojmi a postupmi, ako nájsť optimálny životný štýl, vstávať z postele s nadšením a mať dostatok času pre seba a svoju rodinu.
3 dni

Objav Svoju Silu

Nájdi kľúč k svojej neporaziteľnosti

Najintenzívnejší tréning pre vašu trvalú životnú zmenu, pokiaľ túžite zažívať väčší úspech, ocitli ste sa na bode mrazu, nemáte dostatok motivácie, nebaví vás práca, cítite sa ako “dievča pre všetko” alebo pociťujete syndróm vyhorenia.

3 dni plné transformácie, vďaka ktorým odblokujete vnútorný potenciál, zbavíte sa dlhoročných strachov a zbúrate limity, ktoré vám doteraz bránili dosiahnuť vaše ciele.
1 deň

Ako ovládnuť seba a stať sa lídrom svojho života

Tréning len pre členov Klubu AW

Špeciálny jednodňový tréning len pre úzku skupinu členov Diamond a VIP Klubu Andyho Winsona. Dosiahnite tzv. work-life balance, zlaďte prácu, rodinu, zdravie a záľuby a získajte vytúženú životnú harmóniu.

Jednodňový tréning, počas ktorého spoznáte stratégie skutočných lídrov, vďaka čomu zvládnete a dovediete do úspešného konca všetko, do čoho sa pustíte bez stresu a napätia.
3 dni

Tajomstvo Mysle Bohatých

Finančný manuál pre život v hojnosti

Dajte zbohom životu od výplaty k výplate. Osvojte si milionársku myseľ a naštartuje život v hojnosti a bohatstve.

Unikátny trojdňový tréning za účasti milionárov z rôznych kútov sveta. Spoznáte tajomstvá prosperity skutočných boháčov a zoznámite sa so stratégiami, ktoré priťahuje peniaze do života každého človeka.

profesionálne tréningy

1 deň

Majster Komunikácie

Získaj rešpekt od prvých sekúnd

Vedieť komunikovať je životná výhra. Či už ste zamestnanec, zamestnávateľ, manažér alebo majiteľ firmy, komunikačné zručnosti vám dodajú istotu a schopnosť zvládať akokoľvek náročné situácie.

Len za jeden deň intenzívneho tréningu sa naučíte s ľahkosťou nadviazať vzťahy, vymeniť partnerské hádky za príjemné rozhovory, porozumieť svojim deťom a ovládnuť komunikáciu so šéfom či klientmi bez straty kontroly nad emóciami.
2 dni

Majster Pódií

Strhni publikum k potlesku v stoji

Profesionálny tréning len pre 10 účastníkov. Osobný prístup Andyho, viditeľné výsledky a zlepšenie už po dvoch dňoch intenzívneho tréningu. Stres, roztrasený hlas a prednáška, počas ktorej poslucháči zaspávajú bude minulosťou.

Krok za krokom sa naučíte, ako sebavedomo predstúpiť pred publikum, vtiahnuť ho do deja a zažiariť na pódiu. Osvojíte si arzenál stratégií a postupov tých najlepších svetových spíkrov.
3 dni

Majster Predaja

Ovplyvňuj prirodzeným spôsobom a staň sa najlepším v predaji

Predávajte s noblesou a výnimočnými výsledkami. Vysokoprofesionálny tréning, počas ktorého spoznáte know-how tých najúspešnejších obchodníkov sveta.

Prejdete procesom, ktorý zbúra akékoľvek predsudky a pochybnosti o vašich schopnostiach. Zoznámite sa s unikátnymi stratégiami, vďaka ktorým sa naučíte správne komunikovať, pochopiť správanie a rozhodovanie sa klienta, a úspešne tak uzavriete každý obchod.
2 dni

Líder Novej Generácie

Získaj finančnú a časovú slobodu v biznise 21. storočia

Nezáleží, či v MLM ešte len začínate alebo v tomto biznise pôsobíte už dlhšie. Tento tréning je určený pre všetkých, ktorý to s MLM myslia naozaj vážne a chcú v ňom dosahovať žiaduce výsledky.

Počas tohto špecializovaného tréningu spoznáte najnovšie nástroje a spôsoby, ako oslovovať klientov, rozširovať svoju štruktúru a zvýšiť úspešnosť vašich predajov. Postavíte sa zoči voči strachom, nastavíte si zrkadlo a vytvoríte stratégiu úspechu.
2 dni

Sieťový marketing novej generácie

Získaj finančnú a časovú slobodu v biznise 21. storočia

Nezáleží, či v MLM ešte len začínate alebo v tomto biznise pôsobíte už dlhšie. Tento tréning je určený pre všetkých, ktorý to s MLM myslia naozaj vážne a chcú v ňom dosahovať žiaduce výsledky.

Počas tohto špecializovaného tréningu spoznáte najnovšie nástroje a spôsoby, ako oslovovať klientov, rozširovať svoju štruktúru a zvýšiť úspešnosť vašich predajov. Postavíte sa zoči voči strachom, nastavíte si zrkadlo a vytvoríte stratégiu úspechu.
3 dni

Super Leader

Urob z nemožného možné

Najsilnejší a najemotívnejší exkluzívny tréning určený len pre skupinu 20 odvážlivcov. Zažijete okamihy a pocity, ktoré ste doteraz nikdy nezažili.

Zahľadíte sa do očí vašich najväčších strachov. Budete postavený pred skúšky, ktoré pozdvihnú vaše sebavedomie a dajú vám silu zvládnuť čokoľvek, čo ste si doteraz mysleli, že je nedosiahnuteľné. Naučíte sa púšťať do akcie a stanete sa lídrom s jasným cieľom a víziou.

V spolupráci s technickými expertmi a odborníkmi na audio a video produkciu vám prinášame jedinečný virtuálny zážitok.

Naše tréningy aj spolu s povestnou energiou Andyho zažiť z pohodlia svojho domova. Nemusíte nikde cestovať a získať unikátne know-how, dobiť sa energiou, skvelou náladou a pustiť sa do plnenia svojich snov, aj keď sa vás momentálne okolnosti snažia zastaviť.

neurolingvistické programovanie

Najrýchlejšia cesta k úspechu a zmene

15 dní

NLP Premier Practitioner

Jednoduché techniky - výnimočné výsledky!

15-dňový medzinárodne certifikovaný kurz, na konci ktorého vás čaká obrovský osobný prerod a arzenál nástrojov, ktoré vás podržia v každej situácii a umožnia dosiahnuť rýchle zmeny u seba a svojho okolia.

Vďaka extrémne účinným technikám dokážete získať kontrolu nad svojím životom, zdravím a finančnou situáciou. Andy Winson je jediný certifikovaný tréner New Code NLP na Slovensku!
15 dní

NLP Master Practitioner

Majstrovské ovládnutie mysle a života. Pre pokročilých!

Porkačovanie kurzu NLP Premier Practitioner, počas ktorého ešte viac prehĺbite svoje doterajšie poznatky, ako takmer okamžite pomôcť sebe a ostatným v náročných situáciách.

Zoznámite sa s hypnózou a koučovacími technikami. Pochopíte, ako fungujú NLP techniky na úrovni mozgu a chemických procesov. Zistíte, ako sa stať produktívny a svoje telo a mozog naštartovať k maximálnym výkonom.

online tréningy

Online

Rozžhav Svoj Vzťah

Vneste do vzťahu revolúciu a vzkrieste v ňom opäť vášeň

Zažívajte romantiku, vzájomný rešpekt, porozumenie a vzťah plný lásky každý deň. Zistite, ako málo stačí na to, aby váš vzťah začal znova prekvitať.

Získajte okamžitý prístup k unikátnemu online tréningu a spoznajte konkrétny návod, ako úplne zrevitalizovať váš vzťah a postaviť ho na nových pevnejších základoch, aj keď sa momentálne zdá, že už je teraz všetko stratené.
ONLINE

Objav Svoju Silu v Kríze

Premeňte krízu na príležitosť

Zatočte so svojimi obavami a strachmi a postavte sa čelom prekážkam a situáciám, ktoré sa vás snažia momentálne zastaviť. Využite nečas a búrky dnešných dní k tomu, aby ste zasiali na lepšie časy a mohli zožať to, po čom túžite.

Získajte postoj šampióna, ktorý dokáže s ľahkosťou a chladnou hlavou vykorčuľovať aj z tých najnáročnejších výziev a naučte sa premieňať problémy na príležitosti.
ONLINE

Ako Ustáť Krízu

Stabilizujte, transformujte a znova naštartujte svoje podnikanie

Minimalizujte dopady krízy, ochráňte svoje peniaze a zamestnancov a udržte zákazníkov hladných po vašich produktoch a službách.

Eliminujte dohady a neúspešné pokusy o záchranu firmy a s istotou ustojte ťažké časy. Spoznajte 12-krokový systém ako stabilizovať a transformovať svoje podnikanie využitím princípov krízového manažmentu a vytvorte si jasný plán len za víkend.

Chcete viac informácií o tréningoch?