Zo šedej myšky – biznis žena s nehnuteľnosťami! Ľudmila a jej 3 rady pre obrovský úspech.

Jej život bol ako na hojdačke!

Bola nevýrazná. Klasická šedá myška. V dave sa ľahko stratila. Mala však niečo, čo väčšine ľudí chýba. Odhodlanie. Vytrvalosť. Chuť žiť lepší život. Nechcela živoriť. Túžila dať svojej rodine maximum. Cítila, že chce od života viac. ?

Tak dosť! Chcem viac, nie živoriť!!!

A tak… začala hľadať cesty. Cez deň pracovala… a v noci, keď deti zaspali, študovala. Vnuknutie jej dodala kniha od Roberta T. Kiyosakiho: Bohatý otec, chudobný otec. Aj vďaka nej si spoločne s manželom uvedomili, že sa nechcú zdrať od roboty a existujú možnosti, ako z bludného kruhu von.

Prešlo niekoľko týždňov. Lepšie dni sa striedali s dňami beznádeje. Na ten osudný utorok, však nikdy nezabudne. Konečne prišla na to, ako mať pasívne príjmy. Ako zarábať bez toho, aby musela makať v robote od rána do noci. Musí si to zariadiť tak, aby mala pasívne príjmy. Aby nevymieňala čas za peniaze, ale mala čas na svoju milovanú rodinu. Nemala síce žiaden kapitál, ale ponorila sa do tajov ríše nehnuteľností. Bola rozhodnutá, že to dokáže! S podporou jej skvelého manžela boli totiž super

A čo je s ňou vlastne dnes?!

Dnes má to, po čom 99% ľudí iba sníva! S manželom vlastní 16 bytov, s rodinou majú pravidelné príjmy a užíva si spokojný a harmonický rodinný život.

Chcem to tiež! Ako na to?!

Zažiť bod zlomu, je otázkou správne nastavených priorít. O nich rozhoduje každý z nás a to každý jeden deň. Mať možnosť získania pasívnych príjmov a pocit existenčného pokoja, je snom mnohých ľudí. 
Jednou z ciest k slobode a skutočnej finančnej nezávislosti sú práve nehnuteľnosti.

A aké sú jej 3 rady pre obrovský úspech?

  1. Rob, čo ťa skutočne baví. Vďaka tomu nájdeš svoj zmysel života, ľahšie preplávaš životnými skúškami a získaš hlavný pohon pre úspech: životnú radosť.
  2. Realizuj! Nemaj veci len vo svojej hlave, ale pusti sa do akcie. Prekonaj svoj strach – ten ťa limituje. S výzvami, ktoré ti prídu do cesty sa “hraj”, neber ich ako tragédiu, vďaka nim rastieš. Nedaj sa odradiť: všetko čo príde je skúška, či chceš skutočne svoj sen urobiť reálnym. Väčšina ľudí totiž svoje sny nerealizuje, pretože v nich môže ísť o veľké peniaze. Ale ak veríš tomu, čo chceš…. TO DÁŠ!
  3. Na svojej ceste za úspechom je dôležitá aj podpora. Či už partnera, alebo najbližších. Sú to tvoje hnacie motory, aj v čase najťažších výziev. Nemaj strach poprosiť o pomoc. Nie si sám!

Osobne nepoznám väčšieho Majstra Nehnuteľností, ako Vincenta Wonga. Tento človek, dokázal vybudovať z ničoho – niečo.

A teraz http://bit.ly/ZBOHATNIsVINCENTOMtá dobrá správa: Už túto nedeľu môžete aj vy zažiť ochutnávku svetového know-how v súvislosti s investíciami do nehnuteľností! 
Možno ste na tom ako Ľudmila vo svojich začiatkoch. Hľadáte spôsoby, ako si prilepšiť a získať finančnú nezávislosť, no neviete, kde začať.

Stačí, aby ste nastúpili na cestu svojich snov. Aby ste začali využívať predkladané príležitosti, ktoré vám môžu zaklopať na dvere. A ak žiadna nechodí, jednoducho si ju vytvoriť. A tá cesta vášho úspechu, sa vám začne postupne odkrývať.

Ak ste pripravení na zmenu, ak chcete prísť zdarma k svetovému know-how, ak vás téma nehnuteľností oslovuje… Využijete možnosť, ktorá vám práve zaklopala na dvere? Aká bude vaša priorita na tento víkend? Žeby to bolo online stretnutie s človekom, ktorý dokázal vybudovať svoje vlastné impérium bez počiatočného kapitálu – Vincentom Wongom? 

Rezervujte si svoje miesto na živom vysielaní a využite všetko to, čo vám táto výnimočná nedeľa ponúkne TU:

Prihlásiť sa k odberu novinek

© 2021 Akadémia Andyho Winsona, so sídlom Ľubochnianska 4, 831 04 Bratislava, IČO: 50540335, email: akademia@andywinson.com, tel: +421 908 777 808
Všeobecné obchodné podmienky | Zásady spracúvania osobných údajov | Formulár na odstúpenie od zmluvy