Metagram už mesiac pomáha ľuďom

V magický „dvojkový” dátum 22.2.2022 počas Galavečera Úspechu sa slávnostne otvorili dvere unikátnej platformy osobnostného rozvoja – Metagram. Dnes je to presne mesiac, čo uzrel svetlo sveta a za ten čas sa jeho členmi stalo takmer tisíc ľudí, ktorým pomáha s dosahovaním cieľov a snov, ale aj v prekonávaní najrôznejších životných výziev.

Práve v životných chvíľach a situáciách, v akých sa nachádzame dnes, je viac ako kedykoľvek predtým dôležité zachovať si sviežu myseľ, mať prístup k tým správnym informáciám a nájsť odvahu urobiť tie správne kroky, aby sme ťažké časy nielen ustáli, ale využili ich ako príležitosť na vytvorenie šťastnej budúcnosti,” hovorí Andy Winson, uznávaný mentor a kouč a autor projektu Metagram.

Vďaka internetu máme možnosť dostať sa k obrovskému množstvu informácií. Zorientovať sa v nich a nájsť presne to, čo potrebujeme, býva však už náročnejšie,” dodáva.

A presne tento fakt sa stal základom vzniku unikátnej vzdelávacej platformy Metagram, ktorej nosnou myšlienkou je sprístupniť seba-vzdelávanie čo najväčšiemu počtu ľudí a poskytnúť im konkrétne, overené a funkčné stratégie v piatich kľúčových oblastiach života – zdravie, vzťahy, peniaze, kariéra a biznis, work-life balance.

Metagram podporujú aj známe osobnosti

Potrebu vzdelávania a práce na sebe si uvedomujú aj známe slovenské a české osobnosti, ktoré prijali pozvanie na Galavečer Úspechu a tento výnimočný projekt prišli podporiť.

Galavečer Úspechu si nenechali ujsť René Strausz s manželkou Zuzanou Strausz Plačkovou. Známy slovenský herec Peter Makranský, ktorého ste mali možnosť vidieť napríklad v populárnom seriáli Oteckovia, sa na Galavečeri objavil po boku šarmantnej moderátorky Martiny Comisso, ktorá si počas večera aj zaspievala.

Celý večer sa niesol v znamení skvelej hudby. Svojimi hudobnými vystúpeniami ho obohatili populárni speváci a speváčky ako Paľo Drapák, LeRa, Lenka Machciníková, Natália Hatalová a v neposlednom rade Samo Tomeček, ktorý sa stal aj krstným otcom Metagramu: „Vidíme, čo sa aktuálne deje vo svete a som presvedčený, že vzdelávaním a prácou na sebe dokážeme zabrániť aj vojnám a Metagram bude tou cestou, ako sa mať v živote lepšie a spokojnejšie.” 

Spolu s ním bránu do unikátnej vzdelávacej platformy otvorila aj uznávaná lekárka, prodekanka lekárskej fakulty Univerzity Komenského Doc. MUDr. Eliška Kubíková, PhD., MPH, ktorá zaželala Metagramu nasledovné: „Verím, že Metagram dovedie ľudí do konečného vysnívaného cieľa. Nebude však stačiť len byť jeho členom, pretože aj napriek všetkým hodnotným radám, ktoré v ňom dostanú, tá cesta nemusí byť ľahká. No verím, že vďaka ľuďom ako sú Andy a jeho experti sa im to podarí a na Slovensku a v Čechách budeme mať množstvo šťastných a úspešných ľudí.” 

Metagram má nezvyčajne aj tretieho krstného rodiča, ktorým sa stala detská seriálová hviezda Tobias Kráľ. „Viete, prečo sú YouTube, Instagram a Facebook také populárne? Pretože sú originálne a ja dúfam, že Metagram bude rovnako populárny, vďaka tomu, že bude originálny,” povedal Tobias bezprostredne po krste Metagramu.

Zo športových hviezd sa na Galavečeri Úspechu objavil úspešný tenista – Martin Kližan či olympionik v chôdzi na 50 km Michal Morvay. Medzi zúčastnenými svojou jedinečnosťou žiarila aj úspešná módna návrhárka Rebecca Justh: Slobodný duch je ten, ktorý má vzdelanie, chcenie a pracuje na sebe,” hovorí na margo vzniku Metagramu.

Niektoré osobnosti nemohli prísť na slávnostné otvorenie osobne, no projekt podporili na diaľku, a to Jaro Slávik, Karin Haydu, Karin Majtánová, Dominika Jurena Stará, Veronika Strapková, Dušan Šorty Berky, Ivo Ladižinský či Lukáš Dóza.

Riešenie na každý problém 

Pokúšate sa schudnúť a neviete, kde robíte chybu? Škrípe vám to vo vzťahu, výchova detí sa vám vymyká z rúk? Túžite rozbehnúť vlastný biznis, kariérne napredovať alebo zvýšiť svoj príjem? Hľadáte spôsoby a stratégie, ako posunúť svoje offline či online podnikanie na nový level? Chcete sa dozvedieť, kde je v súčasnosti vhodné investovať a ako neprísť o svoje úspory?  

Odpovede, ako aj konkrétne riešenia na akékoľvek otázky a životné výzvy, s ktorými dnes zápasíte, nájdete v Metagrame. Priamo od renomovaných a fundovaných odborníkov získate prístup k overeným informáciám a konkrétnym stratégiám z najrôznejších oblastí života. 

Metagram je cenovo dostupný pre každého a navyše teraz ho môžete vyskúšať na 7 dní celkom ZDARMA

Živé vysielania a nový obsah pribúdajú každý deň. Nenechajte si ujsť PROGRAM hodnotných vysielaní na najbližší týždeň.

Foto: Marek Harum

Prihlásiť sa k odberu novinek

© 2021 Akadémia Andyho Winsona, so sídlom Ľubochnianska 4, 831 04 Bratislava, IČO: 50540335, email: akademia@andywinson.com, tel: +421 908 777 808
Všeobecné obchodné podmienky | Zásady spracúvania osobných údajov | Formulár na odstúpenie od zmluvy