7 ranných rituálov, ktoré vás zaručene naštartujú do dňa

Ktorou nohou ste dnes ráno vstali z postele, ľavou alebo pravou? Pamätáte si? A záleží vôbec na tom?

Ako vstávate vy? Je možné, že sa vám často vôbec nechce vyliezť z postele. Budík zvoní už po tretí krát. Lenivo ho vypnete a medzičasom si v polospánku predstavujete, čo všetko vás čaká. Vo vašej mysli sa prehrávajú všetky možné scenáre nadchádzajúcich udalostí. Ach jaj, ako sa len vyhnúť tým nepríjemnostiam, ktoré vás čakajú.

Čas letí a vy viete, že sa nemôžete pred problémami celý deň ukrývať pod perinou. Aj tak im skôr či neskôr budete musieť čeliť. Možno radšej neskôr ako skôr. Nakoniec sa predsa len vyplazíte z postele. Príde na rad kávička a podaktorí si k nej zapália cigaretku.

Niekto sa stihne aj naraňajkovať. Treba ísť do práce, niečo robiť. A vám sa tak nechce. Keby ste tak dnes vôbec nemuseli vstať. Ach, aké by to bolo … ?
Poznáte tento scenár? Zažívate ho pravidelne každé ráno? Ak by ste mali na výber, ako by vyzeralo vaše ideálne ráno? Nemám teraz na mysli budíček na obed s raňajkami v posteli, niekde v exotickej krajine na pobreží azúrového mora pod palmami. Ale každodenné vstávanie počas pracovného dňa.

Viete si predstaviť že vstávate s radosťou a tešíte sa na všetko čo nastávajúci deň prinesie? Nech nastane akákoľvek náročná udalosť, vy budete pripravení ju zvládnuť s nadhľadom. Hneď od rána zaujmete ten správny postoj. Rázne umlčíte vnútorný hlas flákača, ktorý vám tak rád našepkáva akí ste unavení, ako sa to nedá a že všetko bude nanič. Nedáte mu šancu. Miesto toho odvážne vykročíte do nového dňa, odhodlaní zvládnuť s nadhľadom všetko, čo prinesie. Na konci dňa si budete líhať späť do postele s pocitom spokojnosti z dobre vykonanej práce.

Ako? Doprajete každé ráno správnu výživu všetkým trom častiam vašej bytosti. Aktivujete svoje telo, potešíte svoju dušu a rozjasníte svojho ducha hneď po prebudení. Začnite deň tým, že sa nabijete pozitívnou energiou. Tak nedovolíte, aby počas dňa prebrala nad vami kontrolu negativita.
Akých 7 vecí vás ráno dokáže naštartovať?
  1. Hneď po prebudení sa usmejte. Nemusíte mať na to dôvod. Samotný úsmev naštartuje vylučovanie hormónov šťastia.
  2. Poďakujte za to čo máte. Nájdite aspoň 10 dôvodov na vďačnosť.
  3. Prečítajte si afirmácie. Afirmáciam a ich významu je venovaný celý članok. (odkaz)
  4. Praktizujte dychové cvičenia. Dych je život. Zamerajte svoju pozornosť na to ako dýchate. Spravte niekoľko rýchlejších hlbokých nádychov a výdychov.
  5. Vyskočte z postele a napite sa čistej vody. Pitný režim hneď z rána je extrémne dôležitý. Váš organizmus sa očistí a zbaví toxínov.
  6. Aktivujte svoje telo. Už dve minúty pohybu spôsobí, že sa budete cítiť inak. Zatancujte si, zaskáčte, spravte niekoľko drepov alebo klikov. Rozprúďte krv v žilách, zrýchlite dych.
  7. Predstavte si ako bude vyzerať váš deň v pozitívnom nastavení. Čo všetko vás čaká a ako to s ľahkosťou zvládate. Ako vám do života prichádzajú tie správne impulzy.

Takto štartujem svoj deň ja spolu so stovkami členov unikátneho programu Ranná nakopávačka určený všetkým, ktorí túžia vstávať inak, no nielen to. Túžia mať viac energie, zvládať všetky povinnosti dňa s oveľa väčšou ľahkosťou a doťahovať úlohy do úspešného konca.

Od pondelka do piatku sa každé ráno o 6:30 stretávame na špeciálnom online vysielaní. Rozprúdime v tele energiu, nastavíme svoju myseľ na mód víťaza a absolvujeme dýchacie cvičenia či meditáciu. Okrem toho správneho nakopnutia sa, sa každé ráno venujeme inej zaujímavej téme z oblastí ako sú zdravie a zdravý životný štýl, vzťahy a rodina, financie, organizácia času či dokončovanie. Od začiatku roka zaznamenalo množstvo ľudí vďaka motivačným ránam obrovské zlepšenie kvality svojho života. Stali sa zdrojom ich motivácie a sily. Hlavne v tomto náročnom období, kedy netušíme, čo prinesie zajtrajšok.

Pri príležitosti mojich narodenín som sa rozhodol sprístupniť tento program na 7 dní za 0,50 eur všetkým, ktorí túžia pocítiť pozitívnu zmenu vo svojom živote, zobúdzať sa plný vitality a uchovať si plný pohár energie počas celého dňa.

Môžete ráno vstať a zapnúť si rádio. Počúvať niektorú z ranných relácii a nechať sa bombardovať správami, čo všetko zlé sa vo svete deje. Alebo môžete byť súčasťou Rannej nakopávačky a v spoločnosti rovnako naladených ľudí si vytvoriť pozitívne návyky a ranné rituály, ktoré vás krok po kroku dovedú k naplneniu vašich snov a cieľov.

Ak sa vám to zdá príliš skoro a vstávanie o takomto čase vám nevyhovuje, k dispozícii je archív a k vysielaniu sa môžete kedykoľvek vrátiť.

Prihlásiť sa k odberu novinek

© 2021 Akadémia Andyho Winsona, so sídlom Ľubochnianska 4, 831 04 Bratislava, IČO: 50540335, email: akademia@andywinson.com, tel: +421 908 777 808
Všeobecné obchodné podmienky | Zásady spracúvania osobných údajov | Formulár na odstúpenie od zmluvy